Storescan - Verbeter winkelprestaties en optimaliseer personeelsbezetting.

Van data naar informatie

‘We hebben bakken met data – help ons daar informatie uit te halen’. Dat was de vraag waarmee Wifiprofs bij ons aanklopte.

Inzicht in winkelbezoek

Met Storescan kunnen winkeliers inzicht krijgen in hun bezoekers. Hoeveel mensen bezoeken de winkel? Hoe lopen ze door de winkel? Welk percentage van de bezoekers koopt daadwerkelijk iets en wat rekenen ze uiteindelijk af aan de kassa? Als je dit soort dingen weet, heb je als winkelier de inzichten om de beleving van en service aan je bezoekers te verbeteren. Zodat bezoekers bijvoorbeeld meer kopen of vaker terugkomen.

Heel veel data

Samen met Wifiprofs hebben wij een online portal en een app ontwikkeld, genaamd Storescan. Om de grote hoeveelheid data vanuit verschillende bronnen toegankelijk en bruikbaar te maken voor de betreffende winkeliers. Via een dashboard is het mogelijk om inzicht te krijgen in het gedrag van winkelbezoekers.

Bijna elke vraag beantwoorden

Met Storescan kunnen klanten zelf selecties, overzichten en vergelijkingen maken. Het is nu mogelijk om nagenoeg elke vraag over het gedrag van winkelbezoekers te beantwoorden.